Ljetno radno vrijeme knjižnice: Kliknite ovdje

Multipla skleroza u romanu “Kud si krenula?” Nastje Kulović – predstavljanje knjige

Što kad u jednoj obitelji dvoje djece oboli od iste, neizlječive bolesti? U knjizi „Kud si krenula?“ Nastja Kulović ispisuje vlastitu istinitu ispovijest o životu s teškom bolešću – i svojevrsnom pošasti današnjice – multiplom sklerozom.

Istinita životna priča temelji se na iskustvima autorice koja je prvo dvadeset godina pratila borbu svoje sestre s ovom okrutnom bolešću, da bi zatim, kao novopečena mama djevojčice, i sama dobila istu dijagnozu. Nastja Kulović ovom je knjigom ispisala ne samo stranice o bolesti, nego i priču o obitelji, o životu, o sudbini te ostvarila i svoju životnu želju – da stvara pišući.

Svoju knjigu predstavit će u utorak 11. veljače 2020. u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 s početkom u 19.00 sati.

„Ja volim govoriti da ova knjiga nije priručnik za oboljele od multiple skleroze, u njoj nema trideset koraka kako se nositi s tom dijagnozom. Put iscjeljenja za svakog je individualan…Ta je bolest poput snježnih pahuljica ili otisaka prstiju. Svaka je drugačija i jedinstvena na svoj način, pa je tako i iscjeljenje i ozdravljenje individualno.“

Nastja Kulović, intervju za Novi list

Nastja Kulović: Kud si krenula?

Predstavljanje knjige

Gošća: Nastja Kulović, autorica

U utorak, 11. veljače 2020., u 19.00 sati

Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37

Gradska knjižnica Velika Gorica